top of page
Cozy by Loubna High tea

Onze Achtergrond

Kwaliteitsvolle kookkunsten & onberispelijke service

We zijn een team van innovatieve jonge chefs en creatievelingen met een passie voor mensen, koken en styling. Onze visie is om die positieve energie te gebruiken om bij te dragen aan de memorabele momenten in het leven. Met in totaal meer dan 10 jaar ervaring in de horeca hebben we een concept samengesteld waarbij we homemade food weer centraal stellen! Vers, gezond en met oog voor detail. De setting waarin we dat doen moet dat verder versterken. Een heerlijk rustgevende sfeer met verse bloemen en planten en veel natuurlijke elementen en kleuren. 

 

Om dit concept het beste neer te zetten focussen wij ons op relatief kleinere gezelschappen waarbij we ieder gerecht individueel uitserveren met uitzondering van een buffet arrangement. 

 

Na gestart te zijn midden in de COVID pandemie hebben we ondertussen met de meest uiteenlopende opdrachten onze diverse groep klanten en hun beperkte aantal gasten kunnen verblijden met overheerlijke en innovatieve gerechten.

 

Daarnaast zetten we al deze ervaring en passie in bij het helpen organiseren van een event. We halen voldoening uit het feit dat we erin slagen om aan de meest diverse en veeleisende wensen te voldoen en daarom blijven onze klanten steeds terugkomen voor meer: voor de gerechten, de decoratie of de betrokken en persoonlijke aanpak.

Of je nu geen tijd hebt om te koken, een gezellig etentje of het evenement van de eeuw wilt organiseren, wij zorgen voor de organisatie daarvan of de gerechten die er niet alleen geweldig uitzien maar ook nog eens zo smaken. Ontdek hoe wij onze liefde voor het vak overbrengen en wees meer dan welkom bij COZYbyLoubna!

bottom of page